Magento

Met Magento een webshop bouwen

Momenteel is Magento het meest gebruikte open source e-commerce platform ter wereld. De populariteit van de community is te danken aan de hoge kwaliteit. Magento is het ideale systeem voor maatwerk webshops; de mogelijkheden zijn eindeloos en het systeem is gratis. Magento is echter zo uitgebreid en complex, dat het ontwikkelen van een goede webshop al snel in de duizenden euro’s loopt.
Door het open source model biedt Magento je alle vrijheid. Je kunt gebruikmaken van talloze plug-ins, waardoor je een webshop kunt bouwen naar al je wensen.
De software van Magento is vooral geschikt voor grootschalige en professionele webwinkels die veel geld steken in hun webshop en er ook veel mee verdienen. Webwinkel Zalando is daar een voorbeeld van. Door de vele uitbreidingsmogelijkheden is Magento schaalbaar en flexibel, waardoor het in feite voor iedereen bruikbaar is.


Waarom Starteenwinkel.nl in plaats van Magento?

De kwaliteit en de mogelijkheden van Magento zijn enorm. Het pakket van Magento is namelijk behoorlijk complex, hierdoor heb je al snel gespecialiseerde developers en designers nodig om aanpassingen te doen. De kosten kunnen hierdoor flink oplopen.
Starteenwinkel.nl heeft een eigen CMS waarmee eenvoudig een webshop kan worden gemaakt. Starteenwinkel.nl is daardoor het ideale systeem om mee te beginnen in de online markt. De mogelijkheden zijn beperkter dan bij een Magento webshop, maar er is dan ook geen enkele technische kennis voor nodig. Starteenwinkel.nl speelt voortdurend op nieuwe ontwikkelingen in, er worden daarom constant nieuwe functies toegevoegd zonder dat je hiervoor hoeft te betalen.
Het voordeel van Starteenwinkel.nl is dat je je nooit zorgen hoeft te maken over verouderde software, hostingproblemen en dergelijke. Mocht er onverhoopt iets fout gaan met je webshop, dan wordt dit kosteloos opgelost. Het supportteam elke werkdag voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Dit is bij Magento niet het geval.

Maak je eigen gratis webwinkel:

Start gratis en ontdek vrijblijvend of Starteenwinkel iets voor jou is!