PrestaShop

Met PrestaShop een webshop bouwen

PrestaShop is een populair open source pakket voor kleine en middelgrote webwinkels. Deze populariteit is goed te begrijpen: PrestaShop is gratis te downloaden, vervolgens kun je diverse gratis en betaalde modules (plug-ins), templates en thema’s downloaden via de website,
PrestaShop is een actieve community; er is veel documentatie beschikbaar.Technisch gezien maakt PrestaShop gebruik van de programmeertaal php. PrestaShop kent geen officiële supportkanalen. Echter hebben de makers van PrestaShop een online forum gecreëerd voor de PrestaShop community waar vragen gesteld kunnen worden.


Waarom Starteenwinkel.nl in plaats van PrestaShop?

PrestaShop is een gratis systeem dat je zelf moet opzetten, bouwen en hosten. Bij de open source software van PrestaShop kun je je webshop naar alle vrijheid aanpassen, maar je hebt er wel technische (php) kennis voor nodig. Indien nodig kun je de hulp van een PrestaShop specialist inschakelen, maar de kosten hiervan kunnen flink oplopen.
Bij Starteenwinkel.nl kun je gelijk van start, je hebt geen kennis van html en php nodig en hebt altijd een (gratis) supportteam tot je beschikking voor al je vragen. Ander voordeel is dat er geen verborgen kosten zijn, je betaalt alleen je maandelijkse abonnementsgeld. Starteenwinkel.nl is een serviceproduct waarbij gebruiksgemak voorop staat.

Maak je eigen gratis webwinkel:

Start gratis en ontdek vrijblijvend of Starteenwinkel iets voor jou is!