Een kort overzicht van 2017

Het nieuwe jaar is bijna begonnen! Wij blikken graag met jullie terug op het afgelopen jaar. Wat was bijvoorbeeld de meest gestelde vraag en welke nieuwe functies zijn er in 2017 bijgekomen? 


1. Meest gestelde vraag – Dit jaar zijn jullie allemaal volop op vakantie gegaan, want in 2017 is onze supportafdeling het vaakst gevraagd naar de mogelijkheden om aan te geven dat je op vakantie bent. Voor wie het nog niet weet: ga naar instellingen > bezorgopties > vakantieperiode in de beheeromgeving van je webshop.


2. Beste tip – Wij worden vaak gebeld met de vraag hoe je als webwinkelier je webshop kunt verbeteren. Meestal is het antwoord: hou het rustig. Zorg voor een duidelijke categorie indeling, een rustig design die past bij je logo en hou de focus op je producten.


3. Nieuwe template – Het afgelopen jaar hebben wij goed geluisterd naar jullie wensen en dit samengevoegd in een nieuwe template, namelijk Athene. Een snellere laadtijd, een sticky menu en een one-page checkout zijn de belangrijkste ontwikkelingen en dragen ook bij aan een betere gebruikerservaring.


4. Nieuwe collega’s – In 2017 zijn wij een aantal collega’s rijker geworden. Onze designers Stijn en Wessel, sales medewerker Laura en stagiaires Nikki en Melissa!


5. YourZite is ‘geboren’ – Sinds mei is ons zusje YourZite actief op de websitemarkt. Met YourZite kan je op een eenvoudige manier je eigen website beginnen.


6. HTTPS – Begin dit jaar zijn alle pagina’s van jouw webshop omgezet naar HTTPS. HTTPS zorgt ervoor dat alle gegevens en alle communicatie op jouw webshop worden versleuteld, geauthentiseerd en beveiligd worden.


7. Veel nieuwe functies – Naast de template Athene zijn er dit jaar veel nieuwe functies live gegaan, waaronder een nieuwe functie voor het aanpassen van de prijzen, het instellen van afwijkende verzendkosten en het kiezen van bezorg- en ophaalmomenten.


Wij wensen je alvast een fijne jaarwisseling en een succesvol 2018!