Professioneel en goedkoop een webshop maken

Met Starteenwinkel.nl heb je dé oplossing in handen voor een professionele en goedkope webshop. Voor een vast en betaalbaar bedrag per maand kun je je eigen webwinkel bouwen en onderhouden via het platform van Starteenwinkel.nl. Bedenk een naam voor je webshop, kies een mooi design en begin met het inrichten van je online winkel.


Bij Starteenwinkel.nl kun je op drie verschillende manieren een webshop starten. Je kunt kiezen voor een gratis pakket met beperkte mogelijkheden of een uitgebreid pakket voor 15 of 30 euro per maand (afhankelijk van je hoeveelheid producten).


Kies je voor het gratis pakket, dan kun je maximaal 20 producten in je webshop plaatsen. Met uitzondering van voorraadbeheer en meertaligheid, kun je van alle functies gebruik maken. Qua betaaloplossing kun je alleen gebruikmaken van iDeal via Mollie. Uiteraard is vooraf overmaken of betalen bij afhalen ook gewoon mogelijk. Bij het gratis pakket is een eigen domein niet mogelijk, je moet dus gebruik maken van het subdomein van Starteenwinkel.nl (jenaam.24uurshop.nl).


Wil je meer producten uploaden? Dan kun je kiezen voor het 15 euro of 30 euro pakket. Beide pakketten zijn alleen als jaarabonnement af te sluiten. Bij het 15 euro pakket kun je maximaal 50 producten in je webshop plaatsen, bij het 30 euro pakket is dit aantal onbeperkt. Beide pakketten bieden dezelfde uitgebreide functies en mogelijkheden. Leuk extraatje is dat je er een gratis eigen domein bij krijgt! Voor een zeer betaalbare prijs heb je dus een complete en goedkope webshop.


Wil je al de mogelijkheden van de drie pakketten op een rijtje? Klik dan hier.


Starteenwinkel.nl biedt je meer dan alleen een platform. Vijf dagen per week staat het supportteam voor je klaar om al je vragen over je webshop te beantwoorden en je wegwijs te maken in de online software. Regelmatig worden er workshops en cursussen georganiseerd, waarbij alles stapsgewijs wordt doorgenomen. Je kunt je vragen per mail, chat of telefonisch op het supportteam afvuren.

Zoals vermeld in dit artikel, kunt u door uw selectie van beschikbare aanbiedingen voor smartphones en topmerken bladeren en de cell phone serviceplannen die het beste bij uw behoeften passen.

Maak je eigen gratis webwinkel:

Start gratis en ontdek vrijblijvend of Starteenwinkel iets voor jou is!

Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
Uw ontvangt een email met meer informatie