Nieuwe template: Athene

Sinds een paar weken is onze nieuwe template “Athene” live gezet. Wellicht heb je hier al eens over gehoord via een van onze medewerkers of heb je dit gelezen in een van onze nieuwsbrieven. Wij zijn enorm trots op deze template en delen daarom graag nog een keertje de voordelen met jou!


Snellere laadtijd

We hebben er alles aan gedaan om de laadtijd van jouw webshop verder te verbeteren en met resultaat! De laadtijd van Athene is nog sneller dan andere templates.


Sticky menu

Geef de klantervaring een boost met een sticky menu. Wanneer de klant aan het scrollen is en uiteindelijk besluit naar een andere categorie te willen navigeren, hoeft deze niet weer omhoog te scrollen.


One-page checkout

Met de andere templates moeten je klanten meerdere stappen doorlopen om af te rekenen. Nu vindt alles plaats op één pagina. Een sneller afrekenproces zorgt voor meer koopplezier bij de klant.


Dit was natuurlijk niet alles! De volgende functies zitten er ook in: een parallax, een balk in de header van de webshop met bijvoorbeeld de bezorgtijden, geen automatische doorschakeling meer naar de winkelwagen, een nieuwe indeling van de advertentieblokken en een nieuwsbriefwidget op de homepage. 

Daarnaast zijn de social media iconen en een vrije contentblok in de footer nu beheerbaar en zijn de sliders en advertentieblokken per stuk uitschakelbaar.


Zij gingen je voor!

ccd0fd7d-cf50-470e-8a2e-a4391e476910.png

973967a4-ffb3-4bf6-96a7-8bb70bc024d9.png


49290033-22c2-4b08-a7c0-1fd6e1e51c5c.pngDesign op maat in Athene


Wil je graag gebruikmaken van alle opties die Athene te bieden heeft en wil je tegelijkertijd je design opfrissen? Onze designers gaan graag voor je aan de slag met een design op maat. Dit is mogelijk voor €299 (excl. btw).


Heb je interesse? Stuur dan een e-mail of bel naar 0299 200 850!


Heb je nog geen webshop? Bekijk dan snel de mogelijkheden bij Starteenwinkel!