Ontmoet ons zusje YourZite


Sinds een aantal maanden hebben wij er een nieuw zusje bij genaamd YourZite! Met YourZite kan je op een eenvoudige manier je eigen website beginnen.


YourZite biedt net zoals Starteenwinkel een gebruiksvriendelijk platform aan, maar dan voor het beginnen van een website. Hoe maak je een eigen website? Je bouwt de website door middel van bouwblokken, zoals bijvoorbeeld een slider of een contactformulier. Bij YourZite kan je beginnen met een standaard template of met een leeg template. De standaard templates zijn al gevuld met relevante bouwblokken voor je website. Deze kan je vervolgens volledig aanpassen, verplaatsen of verwijderen. Je kan daarnaast ook andere bouwblokken zelf toevoegen. Een leeg template is niet standaard gevuld met bouwblokken. Hier voeg je alles zelf toe.


Hieronder zie je een aantal voorbeelden:


Zoals je kan zien is er bij YourZite heel veel mogelijk. Maak je eigen website bij YourZite en ontdek hoe eenvoudig het is. Er is ook de keuze om het werk uit handen te geven. Wanneer je bijvoorbeeld geen tijd hebt of simpelweg geen zin hebt om er zelf mee aan de slag te gaan.


Goed vindbaar in zoekmachines
YourZite doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je goed vindbaar bent in zoekmachines zoals Google. Alle bouwblokken zijn mobielvriendelijk. Dit houdt in dat ze automatisch meeschalen met het formaat van je mobiele apparaat. De website beschikt ook altijd over mobielvriendelijke URL’s en is beveiligd met HTTPS. De afbeeldingen die je toevoegt aan de website worden ook automatisch verkleind. Al deze factoren zorgen voor een goede vindbaarheid.


Altijd gratis support
Er kunnen altijd vragen ontstaan tijdens het maken van de website. Je kan daarom altijd contact opnemen met de supportafdeling van YourZite.


Hoeveel kost het om je eigen website te maken bij YourZite?
Bij YourZite betaal je net zoals bij Starteenwinkel een bepaald bedrag per maand of jaar om gebruik te maken van het platform. Je kan je eigen website maken bij YourZite voor €10 per maand, wanneer je betaald voor twee jaar. Als je het werk uit handen geeft dan maakt YourZite de website in orde vanaf €299 (t/m 6 pagina’s).


Een eigen site maken? Begin vandaag nog bij YourZite!