Responsive webshop

Tegenwoordig gebeurt er steeds meer via mobiele apparaten. Een responsive website past zich volledig aan het scherm aan waarop deze getoond wordt. Ongeacht het apparaat waarop de website bekeken wordt, de website wordt altijd optimaal gepresenteerd. Een website die hiervoor geschikt is daarom echt een must. Dit is een van de redenen waarom Starteenwinkel enkel responsive templates aanbiedt.

Wat zijn de voordelen van een responsive webshop

Uit onderzoek is gebleken dat klanten, voordat jouw klanten een product daadwerkelijk aanschaffen, via meerdere mobiele apparaten naar informatie over het product hebben gekeken. Als klanten jouw webshop dus via hun mobiele apparaat bezoeken en zij kunnen de informatie waar zij naar op zoek zijn niet vinden, dan is de kans groot dat je een potentiële koper verliest. Google heeft enige tijd geleden een mobielvriendelijke update uitgebracht.

 

Mobielvriendelijke pagina’s komen hoger in de ranking bij de mobiele zoekresultaten. Als je dus gebruik maakt van een responsive template verhoog je ook de vindbaarheid van je webshop! Als je nog geen gebruik maakt van onze responsive templates of wil je meer informative ontvangen neem dan contact met ons op! Wij zetten dit graag voor je om. Je kan ons bereiken via [email protected] of bellen naar 0299-714204.

Maak je eigen gratis webwinkel:

Start gratis en ontdek vrijblijvend of Starteenwinkel iets voor jou is!