Standaard templates

Bij Starteenwinkel heb je keuze uit verschillende professionele templates. Wanneer de juiste template er niet voor je bij zit is er gelukkig nog steeds niks aan de hand. Starteenwinkel kan namelijk de templates geheel op maat voor jou maken. 

Keuze uit templates

Starteenwinkel maakt geen onderscheid uit de keuze van templates voor gratis of betalende klanten. De keuze is voor iedereen gelijk. De templates hebben wij zorgvuldig uitgezocht en zijn zo opgebouwd dat er voor iedereen wat tussen zit. Onze templates zijn opgebouwd in HTML/CSS en zijn aan te passen naar wens. Zo is het mogelijk om met de unieke vormgever die wij bieden zelf aanpassingen te doen in jouw webshop zonder technische kennis.


Wil je echt iets bijzonders en heb je zelf geen tijd of inspiratie dan helpen wij je graag verder met een professionele template op maat. Neem voor meer informatie contact op met onze support medewerkers via [email protected] of bel naar 0299-200850.

Enkele template voorbeelden

Hierbij de voorbeelden van de templates die wij je bieden, uiteraard is een design op maat of het wijzigen van een template altijd mogelijk:

Lily
Template Lily
Cleo
Template Cleo
Sacha
Template Sacha
Sofie
Template Sophie
Dean
Template Dean
Berlin
Template Berlin
Oslo
Template Oslo
Newyork
Template Newyork
Maak je eigen gratis webwinkel:
Start gratis en ontdek vrijblijvend of Starteenwinkel iets voor jou is!