AziBi-iBizA uitgelicht

Denise heeft in 2012 haar webshop AziBi-iBizA opgericht. Zij is getrouwd met René, heeft twee kinderen en één hond. Ze wonen in Apeldoorn, waar Denise haar bedrijf vanuit haar atelier aan huis runt. Voordat ze haar webwinkel startte was zij werkzaam als receptioniste. Toen zij in 2011 een hernia kreeg moest zij veel liggen, ze is toen uit verveling armbanden gaan maken. Al gauw bleek dit haar ding te zijn en was AziBi-iBizA geboren.

Hoe verloopt de productie van het maken van de sieraden?
Eigenlijk ben ik voortdurend bezig met nieuwe sieraden te bedenken en combinaties van materialen uit te proberen. Als ik tevreden ben gaat het ontwerp naar de volgende fase. De meeste sieraden worden door medewerkers van Felua groep Apeldoorn gemaakt. De Felua-groep heeft als doel mensen met een afstand tot werk te begeleiden naar zo regulier mogelijk werk. Er zijn een aantal producten die ik verkoop die ik zelf maak zoals de paracord-armbanden en de Swarovski sieraden. Als de sieraden gemaakt zijn is het uiteindelijk natuurlijk belangrijk dat er mooie foto’s van worden gemaakt, zodat ze in de webshop kunnen worden geplaatst.

Wat vind je het fijnste aan je eigen baas zijn?
Eerst zag ik er wel tegen op om de webshop zelf te beheren maar nu ben ik er aardig handig in geworden en voeg ik met gemak nieuwe producten toe. De medewerkers van Starteenwinkel denken graag met je mee, en als ik er een keer niet uitkom dan weten zij het wel op te lossen!

Ik zie mijn werk en bedrijf helemaal niet als werken maar als een hobby. Dat is wel een groot voorrecht en het mooiste is dat ik er andere mensen blij mee mag maken 🙂

azibi4.jpg

Heb je nog tips voor toekomstige webwinkeliers?
Zorg ervoor dat je jouw webshop up to date houdt, zorg dat de informatie klopt die erop staat en maak mooie foto’s. Ook klantencontact is erg belangrijk, terugkoppeling etc. In mijn geval is het erg belangrijk geweest dat mijn shop responsive was, dat wil zeggen dat je deze via een tablet of smartphone ook goed kunt bedienen! En natuurlijk het belangrijkste, kijk niet teveel naar anderen en volg je eigen gevoel dan komt het helemaal goed!

Heb jij interesse om zelf een webshop te beginnen? Neem dan een kijkje op onze website voor de mogelijkheden!