De Toverkist uitgelicht

Het is de ideale situatie; van je hobby je werk maken. Voor Anne is dit sprookje werkelijkheid geworden. Sinds 17 jaar is zij namelijk de trotse eigenares van de Toverkist. Zij organiseert facepainting- en schminkworkshops voor beginners tot gevorderden. Anne heeft niet alleen een eigen bedrijf maar is ook moeder van 3 kinderen. Zij woont met haar gezin in het Zuid-Hollandse Noordwijk, waar altijd wel leuke feestjes zijn om haar hobby – schminken – uit te oefenen.

Hoe zou jij De Toverkist omschrijven?

“De Toverkist staat er om bekend om van iedere dag een kleurrijke dag te maken. Professionele facepainting, schminkworkshops en cursussen voor jong en oud. Met De Toverkist is het gegarandeerd een feestje!”

Wat was voor jou de reden om een webwinkel te openen?

“Ik ben de webwinkel begonnen, omdat de mensen die cursussen en workshops volgen bij De Toverkist ook graag producten aanschaffen voor het schminken.”


Wat voor producten bied je aan in de webshop?

“Ik verkoop uitsluitend producten waar ik zelf ook graag mee werk. Het is fijn een uitstalling te hebben van die producten en klanten te verwijzen, zodat ook zij deze schminkhebbedingen kunnen aanschaffen als ze willen.”

Hoe bevalt dat eigenlijk? Eigen baas zijn?

“Eigen baas zijn is best een uitdaging soms. Je eigen tijd indelen is natuurlijk heel prettig, maar het komt er vaak op neer dat je niet kunt stoppen met werken. En dat is ook wel weer het leuke er aan, dat ik in mijn geval de hele dag met mijn hobby als werk bezig kan zijn.”


Heb je nog tips voor webwinkeliers?

“Neem de tijd om een webshop op te starten. Het is een tijdrovende klus, houd daar rekening mee, maar laat je er niet door afschrikken. Gewoon doen!”

Zijn er nog dromen?
“Dromen heb ik zeker… Maar de ambities zijn reëler. Mooie producten aanbieden waar ik zelf achter sta en mijn klantenkring langzaam uitbouwen, eerst regionaal en daarna wellicht landelijk. Mijn webshop is in eerste instantie echt ter ondersteuning van de cursussen en workshops.”

Heeft Anne haar verhaal jou geïnspireerd en wil je ook een eigen webshop? Kijk dan eens rond op onze website om de mogelijkheden te verkennen of begin direct met een gratis webshop!