About Us

De aangewezen plek om jezelf te presenteren, is de over ons-pagina. Vaak is deze saai, erg kort of helemaal niet aanwezig. Het is een unieke kans om juist hier een persoonlijk verhaal te schrijven. Maar hoe pak je dat aan? Wij geven je een paar tips.

Vertel waarom je de webshop bent begonnen

Er is een reden waarom je de webshop bent gestart. Zag je een gat in de markt of was de reden van persoonlijk aard? Een manier om makkelijker over jezelf te schrijven is door over jezelf in de derde persoon te schrijven. Bezoekers die de over ons-pagina bekijken, zijn geïnteresseerd in jou. Maak je verhaal dan ook niet te kort. 

Laat jezelf zien

Bezoekers vinden het over het algemeen fijn om te weten met wie ze te maken hebben. Wanneer deze persoon er ook nog eens betrouwbaar uitziet, wekt dat extra vertrouwen. Heb je een leuke foto van jezelf? Plaats deze dan vooral op deze pagina. 

Laat anderen aan het woord

Vraag goede klanten of ze een referentie willen schrijven over jouw webshop. Laat ze iets schrijven over de producten, de levertijd/bezorging of de service. Allemaal aspecten die vertrouwen kunnen geven aan toekomstige kopers. Je kunt zelf nog zo overtuigend schrijven, beter is het om tevreden klanten aan het woord te laten. 

Plaats regelmatig iets nieuws

Een goede ‘Over ons’-pagina is ook up to date. Bekijk dus eens in de zoveel tijd de pagina en plaats nieuwe referenties van klanten, een vernieuwde foto of onlangs behaalde mijlpalen.

Kijk ook eens naar de volgende voorbeelden:

AziBi-iBizA

Zusdinnetje

Mycooker