Dit is hét moment om je .shop-domeinnaam te registreren

De populariteit van een .shop-domeinnaam neemt steeds verder toe en als je als ondernemer nog mee wil gaan met deze trend, dan is dit het moment. Er zijn nu nog voldoende domeinnamen voor webshops beschikbaar, waardoor de kans op een goede domeinnaam groot is.


De voordelen
Op dit moment heb jij als ondernemer voldoende keuze aan .shop-domeinnamen! Maar wat zijn nou de voordelen hiervan?


1. Uit onderzoek blijkt dat een .shop-domeinnaam een professionele en betrouwbare indruk maakt op bezoekers.
2. De bezoeker verwacht een webshop waar ze gemakkelijk producten kunnen kopen en waar ze een goede service krijgen. Dat is precies de bedoeling!
3. Het is eenvoudig voor de bezoeker om te onthouden en door te geven aan vrienden.
4. Think outside the box: verwerk bijvoorbeeld de plaatsnaam of branche in je domeinnaam, bijvoorbeeld: dameskleding-amsterdam.shop.
5. Als je nu je .shop domeinnaam registreert ga je mee met de trend en ben je ervan verzekerd dat niemand anders met je webshopnaam ervandoor gaat.


Wat ons betreft is het grootste voordeel toch wel dat je in je domeinnaam gelijk kan laten zien wat je verkoopt. Voor je klanten kan het immers nooit duidelijk genoeg zijn. Je onderscheidt je hiermee ook van je concurrenten.


Waarom nu?

Nederland staat op de vijfde plek op de wereldranglijst als het gaat om registraties met een .shop-domeinnaam. Er zijn momenteel nog veel domeinnamen beschikbaar, waardoor de kans groot is dat je jouw gewenste domeinnaam kan vastleggen.


Heb jij al een eigen webshop bij Starteenwinkel? Bij Starteenwinkel kan je je eigen .shop-domeinnaam voor € 39,95 per jaar registreren.