Een kort overzicht van 2016

Het nieuwe jaar is bijna begonnen! Tijd voor een kort overzicht van het afgelopen jaar. Wat was bijvoorbeeld nou de meest gestelde vraag en wat is nieuw bij Starteenwinkel.nl?

1. Meest gestelde vraag – jullie vroegen je het meest af dit jaar of je een Facebook shop kan koppelen aan je webwinkel. Dat kan natuurlijk! Kijk in onze handleiding Facebook voor uitleg.   


2. Beste tip
 – wij denken dat de beste tip van dit jaar toch wel is om een kijkje te nemen op Pixabay. Gratis beeld in groot formaat, ideaal!   


3. In de avond actief
 – wist je al dat wij sinds dit jaar ook in de avond (doordeweeks van 19:30 tot 21:00 uur) bereikbaar zijn voor al je vragen?

   
4. 1850 – het leven als webwinkelier kan soms best druk zijn en je bent niet altijd in staat om de telefoon op te nemen. Sinds dit jaar hebben wij daarvoor de oplossing: 1850. Dit bedrijf kan jouw telefoontjes aannemen op bepaalde besproken tijden. Neem contact met ons op als je hier meer informatie over wilt!

   
5. SEO check – vanaf dit jaar bieden wij de mogelijkheid aan om te checken hoe zoekmachinevriendelijk jouw webshop is. Vervolgens geven wij je tips om dit te verbeteren. Dit kan nu voor 39.95 euro.

 
6. Vlugge blik naar 2017 – lees ons blogartikel waarbij wordt uitgelegd wat de 7 belangrijkste Google ranking factoren zijn in 2017 en ga goed voorbereid het nieuwe jaar in! Lees het hier

Wij wensen je alvast een fijne jaarwisseling en een succesvol 2017!