Migron uitgelicht

Pim Dekker is 42 jaar oud en heeft 7 jaar lang last gehad van chronische clusterhoofdpijn. Hij is pijnvrij geworden door een vitaminecomplex die hij zelf heeft ontwikkeld, genaamd Migron.

Dit vitaminecomplex is ontwikkeld voor migraine- en clusterhoofdpijn patiënten maar ook bij andere klachten zijn de reacties positief. Zijn product is in verschillende reform winkels te koop en begin 2015 heeft hij z’n webshop geopend.

Hoe ziet een werkdag eruit voor jou?
Ik ben dagelijks bezig met het beantwoorden van e-mails en whatsapp berichten van klanten. Vaak ben ik overdag onderweg naar winkels, en met de Starteenwinkel app houd ik gemakkelijk bij hoeveel bestellingen ik binnen krijg. Aan het eind van de middag zorg ik ervoor dat ik al mijn orders verstuur zodat deze de volgende dag geleverd kunnen worden.

Waarom heb je besloten een eigen webwinkel te starten?
Ik heb  besloten om een eigen webwinkel te starten omdat het noodzakelijk is voor elk bedrijf wat goederen of producten verkoopt.

Waar haal je de meeste voldoening uit vandaan?
Als ik positieve reactie ontvang van mensen met migraine en clusterhoofdpijn. Daarnaast geven veel klanten aan ook baat te hebben bij de volgende klachten: gewrichtspijnen, fibromalgie, lage rugpijn, (winter) depressie, artrose, ontstekingsreuma, chronische vermoeidheid

Wat vind je het fijnste aan je eigen baas zijn?
Het fijnste aan eigen baas zijn is naar mijn mening de vrijheid die je hebt, en om zelf je eigen route te bewandelen en doelen te bereiken.

Heb je nog dromen of ambities met je webshop?
Mijn ambitie is om over 2 jaar in heel Europa mijn product in de schappen van reform zaken te zien en ook een internationale website met meerdere talen.

Heb je nog tips voor toekomstige webwinkeliers?
Eigenlijk heb ik één tip: Gewoon Doen!  zodat je later nooit spijt hebt van had ik maar. 

Wil jij ook je eigen webshop starten? Neem dan een kijkje voor de mogelijkheden!

Heb je al een webshop bij ons en wil je graag dat we jouw shop uitlichten, neem dan contact met ons op via [email protected].