Starteenwinkel.nl biedt nu ook gratis webwinkel aan

Starteenwinkel.nl viert feest! Vandaag gaat onze nieuwe website live en dat betekent een nieuw jasje voor Starteenwinkel.nl. Behalve de nieuwe uitstraling van onze website, is het aanbod van Starteenwinkel.nl ook uitgebreid. Zo is er een gratis pakket bijgekomen, zodat je zonder enige kosten kunt ontdekken of een webshop iets voor je is. En als kers op de taart: bij het pakket van 15 en 30 euro krijg je vanaf vandaag een gratis domeinnaam bij je abonnement! Het is nu dus nog makkelijker om je eigen webshop te beginnen

Starteenwinkel.nl biedt met de aanvulling van dit gratis pakket nu in totaal drie soorten webshops: de GRATIS-webshop, de 15 EURO-webshop (maximaal 50 producten) en de 30 EURO-webshop (onbeperkt aantal producten).

Met de gratis webwinkel kun je geheel vrijblijvend en zolang als je wilt aan de slag met het platform van Starteenwinkel.nl. Aangezien het pakket kosteloos is, zijn de mogelijkheden hier en daar beperkt in vergelijking met de betaalde pakketten. Zo kun je maximaal 20 producten plaatsen in je webshop en is het registreren van een domeinnaam niet mogelijk. Kies je voor een gratis webshop van Starteenwinkel.nl, dan dien je dus gebruik te maken van onze subdomeinnaam: www.naam.24uurshop.nl.

Wil je meer producten uploaden? Of van meer functies gebruik maken? Dan kun je kiezen voor het 15 of het 30 euro pakket. Leuk nieuw extraatje bij deze twee betaalde pakketten is dat je er vanaf vandaag een gratis domeinnaam bij krijgt!

Om het je zo duidelijk mogelijk te maken, hebben we alle mogelijkheden en de verschillen tussen de drie pakketten voor je op een rijtje gezet!