Webshop starten zonder voorraad

Een van de eerste vragen die je jezelf kan stellen bij het opstarten van een webwinkel ; waar sla ik al mijn producten op en heb ik genoeg startkapitaal  om mijn producten in te kopen? Wie ruimte heeft een voorraad op te slaan en liquide middelen heeft , die kan zelf de inkopen doen.

Voordelen

Voordeel hiervan is dat je een grote voorraad kan inkopen tegen lagere prijzen en daarmee ook de verkoopprijs laag kan houden. Je hebt alles in eigen beheer waardoor het verzenden ook een stuk sneller kan gaan.

Anderzijds is er ook een optie voor bijvoorbeeld de startende webwinkeliers en de webwinkeliers die geen ruimte ter beschikking hebben om alle producten op voorraad te hebben. Een webshop beginnen zonder producten, dus zonder eigen voorraad.

Bezoek onze partners,shoes – leiders in modieuze schoenen!

Dit kan door middel van dropshipping.

Met deze vorm kun je een eigen webshop beginnen zonder de producten vooraf in te kopen. Er zijn verschillende leveranciers die zich aanbieden.

Starteenwinkel.nl kan een koppeling aanbieden met DS Magazijn. Alle artikelen die zij aanbieden kan je opnemen in jouw webshop. Het is uiteraard ook mogelijk een selectie te maken.

Voordeel van deze koppeling is dat je dus geen opslagruimte nodig hebt, je gratis gebruik kan maken van de productomschrijvingen en alle productfoto’s. Scheelt een hoop tijd en werk.

Hoe werkt het?

Via een feed in de webshop komen de orders bij hen binnen. Zij leveren vervolgens alle producten onder jouw eigen naam, met alleen wel hun adres als retouradres. Je hebt dus ook geen werk aan de retouren die er eventueel binnenkomen.

Deze koppeling is alleen bruikbaar voor het pakket van €30,-. Wil jij ook een webshop starten zonder eigen voorraad? Maak dan nu een eigen webwinkel aan en bekijk de mogelijkheden.