Gratis webwinkel maken

Met het gratis pakket van Starteenwinkel.nl kun je geheel vrijblijvend ontdekken hoe het is om een webwinkel te hebben. Het gratis pakket heeft enkele beperkingen; maximaal 20 producten, geen voorraad beheer en slechts één betaalmogelijkheid (iDEAL).

Gratis webwinkel maken

 

Loop je al langere tijd met het idee om een webwinkel te maken, maar wil je niet gelijk veel geld er in steken? Dan is de gratis webwinkel van Starteenwinkel.nl de perfecte oplossing. Bij Starteenwinkel.nl kun je – zolang als je wilt – gebruikmaken van de gratis webwinkel. Deze gratis webwinkel heeft slechts enkele beperkingen.

 


Bij de gratis webwinkel kun je maximaal 20 producten in je webwinkel plaatsen. Je kunt, met uitzondering van voorraadbeheer, productimport en meertaligheid, van dezelfde functies en mogelijkheden gebruik maken als bij de betaalde pakketten.

Qua betaaloplossing kun je bij de gratis webwinkel alleen gebruikmaken van iDEAL via Mollie (99cnt per transactie). Uiteraard is vooraf overmaken of betalen bij afhalen ook gewoon mogelijk. Bij de gratis webwinkel is een eigen domein niet mogelijk, je moet dus gebruikmaken van het subdomein van Starteenwinkel.nl (jenaam.24uurshop.nl).

 


Wil je op den duur toch meer producten in je webshop aanbieden? Of van andere online betaalmogelijkheden gebruik maken? Dan kun je je gratis webwinkel upgraden naar het € 15 pakket (50 producten) of het € 30 pakket (onbeperkt aantal producten).

Dit bericht wordt gesponsord door onze partners Wigs

Maak je eigen gratis webwinkel:

Start gratis en ontdek vrijblijvend of Starteenwinkel iets voor jou is!

Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.
Uw ontvangt een email met meer informatie